Certifierad odling

Vår verksamhete är IP-certifierad, vilket innebär en kvalitetsgaranti för våra produkter. För att få märkas med Svenskt sigill ställs höga krav på både odling och arbetsmiljö.
Certifieringsorganet SMAK ser till att dessa regler efterlevs genom regelbundna kontroller och analyser. IP-nummret gör det möjligt att spåra vem som har odlat produkten.

Jordgubbar

Vad är godare än en skål jordgubbar på sommaren?
På Gummagården odlar vi våra jordgubbar i en table-top-odling,
där bären växer ca 1 meter upp på ställningar i odlingslådor.

Denna innovativa odlingsmetod ger oss rena bär och gör plockningen skonsamt mot kroppen.

Eftersom vi använder remonterande plantor, som blommar hela säsongen, kan vi skörda jordgubbar från slutet av april till in i september.

Hallon

Våra hallon odlas också i tunnel vilket ger dem en skyddad och optimal växtmiljö.

Under säsong finns nyskördade bär dagligen i vår gårdsbutik.
Vi förädlar även bären i vårt tillagningskök och gör ljuvlig sylt, saft och andra deklikatesser.

För mer information om vår gårdsbutik, klicka här. ​

Jordgubbs- och hallonodlingen drivs i vårt andra företag
Jordbruksförvaltning i Norje AB.